Gastronomilinjen

Linjen med smag, duft, fest og farver

 

Smag på verdenen

På Gastronomi-linjen har du mulighed for at lære at lave forskellig slags mad

Det gælder både for dig, der aldrig har prøvet det før og også for dig, der har prøvet at jonglere med potter og pander eller dig, som gerne vil tage en uddannelse indenfor Gastronomi.

 

 

Vi tilbyder

Undervisningen på Gastronomi-linjen vil blandt andet indeholde:

  • grundlæggende færdigheder i madlavning
  • basisviden i brug af råvarer
  • hygiejne: undgå dårlig mave og få gode vaner
  • lære at læse en opskrift, eksperimentere og improvisere
  • ung mad: nemt, billigt og godt
  • mad og fitness
  • mad som mormor laver den
  • mad fra andre lande
  • bage brød og kager
  • lave desserter
  • hvordan smager man til, "hvad er det lige, der mangler?"
  • anretning af mad, så alle sanser bliver fristet