Aarfest 2

Ledige stilling
- nattevagt

Vi søger nattevagt pr. 01.08.2023

Vi er vokset og efterhånden blevet en stor skole. Derfor vil vi gerne udvide personalegruppen med en pædagogisk uddannet nattevagt. Vi søger en autoritær person som kan arbejde selvstændigt. Det er også vigtigt, at du kan lide at arbejde med unge mennesker, og kan trøste hvis hjemveen bliver stor.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil være skiftende i tidsrummet 22.00 – 08.00, og du skal også deltage i vores udenlandsrejser til Berlin og Østrig.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Send din ansøgning inden 28. april kl. 12.00 til jenshvid@galtrup.dk

Yderligere info kan fås hos forstander Jens Hvid på tlf. 97 74 11 06.

Om Galtrup Efterskole

Vi er en nutidig efterskole på Mors i Nordjylland. Vi er en grundtvig-koldsk efterskole, der ligger vægt på almendannelse, et forpligtende fællesskab, trivsel, glæde og humor samt fysisk og faglig fordybelse. Til hverdag betyder det, at vi favner hinanden og lærer at være glade for den, vi er. Vi har gjort det i rigtig mange år, ja faktisk er vi Danmarks ældste eksisterende efterskole.

Vi er 150 elever og 29 ansatte.

Vi er en international efterskole med både 8. 9. og 10. klasse. Vi har fokus på sammenhold og mangfoldighed, så der er plads til alle. Eleverne lærer at tage ansvar for eget liv og træffe valg, så de er klar til fremtiden.