Slag- og Boldlinjen

Slag- og Boldlinjen er en linje for dig som altid har elsket idræt!

Kom og oplev stemningen - nyd suset!

 

Boldlinjen med fart

På linjefaget vil du komme til at prøve en masse forskellige aktiviteter af. Du behøver ikke at have kendskab til sportsgrenene inden, du skal bare have lyst til at prøve nye ting.

Hvis du elsker boldspil og at udforske nye sportsgrene, så er Slagbold- og Fodboldlinjen lige noget for dig.

Forskellige sportsgrene

På Slagbold- og boldlinjen vil du prøve kræfter med alle mulige slags boldspil: badminton, håndbold, bordtennis, volley og beachvolley, squash, flagfootball, golf, basket, skumtennis, softball og cricket.


Du har mulighed for at spille håndbold, fodbold og badminton på højt niveau i klubber tæt på skolen. Desuden er der mulighed for at blive medlem i Midtmors Squash Klub til en god pris, så du kan spille med dine venner, når du har lyst.

Undervisning

Vi gennemgår de forskellige aktiviteter hver for sig og lærer om de forskellige teknikker i hver sportsgren.
Formålet med Slagbold- og boldlinjen er, at du bliver dygtigere både teknisk og taktisk, og at du stifter bekendtskab med sportsgrene, du ikke har prøvet før. Men vigtigst af alt så skal vi grine og have det sjovt sammen.

Mulighed for turneringer

Vi vil som skole deltage i en del turneringer i de forskellige sportsgrene med de omkringliggende efterskoler. Der vil derudover også blive arrangeret kampe og små turneringer efter behov og interesse. 

Udstyr og faciliteter til alle sportsgrene er tilgængeligt på skolen.

Du kan læse mere om vores andre linjefag nedenfor: