Lærer i tidsbegrænset stilling

Galtrup Efterskole søger en lærer på fuld tid i perioden 1/11 2019–30/6 2020.

Du skal kunne undervise i et eller flere af følgende fag:

Engelsk, eSport, grafisk design og støttelærer for inklusionselever.

I forbindelse med arbejdet som efterskolelærer er der tilsynsopgaver i form af aften- og weekendarbejde. Der vil desuden være en række planlægningsopgaver, som du bliver ansvarlig for.

Yderligere oplysninger kan fås hos forstander Jens Hvid på telefon 97741106. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Send din ansøgning inden 27. september kl. 12:00 til jenshvid(at)galtrup.dk

Hent stillingsopslaget som pdf her.

Kost- og ernæringsassistent til køkkenet

Galtrup Efterskole søger en kost- og ernæringsassistent til køkkenet pr. 1/10 2019.

Vi er et team på 1 kok, 3 assistenter og 2 elever. Der er i øjeblikket 130 elever på skolen, og vi laver skolemad til 2 lokale skoler. Der er også efterskolelever i køkkenet, så vi søger en person, der har lyst til at arbejde i et spændende miljø med kollegaer og elever.

Arbejdstiden er på gennemsnitlig 37 timer/uge, og der kan forekomme aften- og weekendarbejde. For yderligere information kontaktes Køkkenleder Lars Hyldahl på 97741106 (tast 5). Aflønning sker efter overenskomst med Kost- og Ernæringsforbundet.

Ansøgningen sendes til galtrup(at)galtrup.dk senest den 16/9 kl. 12.00.

Hent stillingsopslaget som pdf hér.

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til galtrup(at)galtrup.dk. Mærk din mail "uopfordret ansøgning" og skriv gerne et par linjer om, hvad du søger.