Galtrup Dronefoto 2021

Åbent hus til Efterskolernes Aften
Onsdag d. 10.01.24
fra 18:00 til 21:00

Hvad er Efterskolernes Aften?

Efterskolernes Aften finder normalt sted anden onsdag aften i januar med åbent hus fra kl. 18:00 til 21:00 på landets efterskoler. Da Efterskolernes Aften ligger på en hverdag, er det typisk forholdsvis lokale gæster, som besøger skolen på denne dag, men alle er velkommen.

På Galtrup Efterskole bliver man vist personligt rundt på skolen af enten en lærer eller en nuværende elev, og har undervejs mulighed for at stille alle vigtige spørgsmål, såsom "Hvilke værdigrundlag har skolen?", "Er der ekstra udgifter forbundet med et ophold på denne efterskole?", "Hvor mange, og hvilke udlandsture er der?" og "Hvordan skiller Galtrup Efterskole sig ud fra andre efterskoler?". Ja, faktisk så findes der ingen dumme spørgsmål, og Efterskolernes Aften er lavet til, at du kan få de rigtige svar på præcis dine spørgsmål.

Men hvad er Efterskolernes Dag så?

Efterskolernes Dag er et fælles efterskoleevent, som altid finder sted den sidste søndag i september. Her holder alle landets efterskoler åbent hus i tidsrummet fra 13:00 til 17:00. Det betyder, at dig og din familie kan smugkigge på, hvad det vil sige at gå et år på efterskole. 

Efterskolernes Dag finder sted hvert år, sidste søndag i september. Kan du ikke vente så længe, så ring til os på +45 97 74 11 06 og få lavet en aftale angående en rundvisning på skolen.

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?