Sidste Skoledag Skumdisko 2

Bliv elev på
Galtrup Efterskole

Drømmer du om at få et uforglemmeligt år, hvor du samtidig får muligheden for personlig udvikling? Så er Galtrup Efterskole måske stedet for dig. Galtrup Efterskole er et sted, hvor du kan udvikle dig på mange forskellige måder. Det er et læringsmiljø, der er designet til at give dig mulighed for at udvide dine horisonter, styrke dine færdigheder og udvikle dine interesser.

Galtrup Efterskole optager elever i 8., 9., eller 10. klasse. Vi har fem linjefag; DIY, Musik, Sport, Gastronomi, og eSport. 

Når vi har modtaget din tilmelding, vil du få en bekræftelse, samt en besked om indbetaling af tilmeldingsgebyr. Først når tilmeldingsgebyret er betalt, er eleven endeligt optaget på skolen.

Du vil også blive kontaktet med henblik på en rundvisning på skolen. Det er også muligt at booke en rundvisning før tilmelding. Find knappen øverst på siden eller herunder.

Vi har et stort fokus på at skabe en tryg og udfordrende hverdag, hvor vi sammen har fokus på at hjælpe og udvikle eleverne. Der er aktiviteter for alle, og man får et år, som man aldrig glemmer. 

Ønsker du mere info om optagelse, kan du kontakte skolen på tlf. +45 97 74 11 06, eller via mail på galtrup@galtrup.dk.

Du kan bruge vores netbaserede indmeldelsesformular her på siden eller downloade PDF’en ved at klikke nedenunder.

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?