Hygge Udenfor 1

Arrangementer
og kalender

Arrangementer

Gennem skoleåret arrangerer vi forskellige aften- og weekendarrangementer.

Vi har koncert ca. en gang om måneden med bands og kunstnere udefra. Vi er medlem af Dansk Rocksammenslutning, og derved får vi mange up coming navne på besøg.

Eleverne er med til at arrangere bl.a. karneval, julefest og årsfest. Vi afholder kulturaften med forældrene, påskesjov for byens børn og musicalen er et af årets højdepunkter.

Vi har også mange ture ud af huset, som man kan tilmelde sig. Vi tager til Mors-Thy håndbolds hjemmekampe og kører til Herning for at se FC Midtjylland spille i Superligaen. Aalborg Zoo besøges i Naturvidenskabsugen, og man kan også komme med på en fiskekutter ud i Vesterhavet for at fange torsk til køkkenet.

I weekenderne kan der være forskellige temaer: Friluftstur, søskendeweekend, linjefagsweekend eller Inuitgames.

Vi er altid med på en god idé, så hvis eleverne har ønsker om arrangementer, kan det ofte lade sig gøre.

Kalender

Der sker rigtig mange spændende aktiviteter på et efterskoleår, og det kan nogle gange være en udfordring at holde står på alle de oplevelser og erfaringer, som står i kø for eleverne på Galtrup Efterskole. Derfor har vi lavet en årsplan, som overskueliggøre det meste af skoleåret.

Det meste er planlagt på forhånd og står derfor i vores årsplan. Den giver et godt overblik over hele skoleårets indhold og vigtige datoer. Disse står typisk også på vores oversigt over kommende begivenheder på forsiden af hjemmesiden.

Andet indhold kan komme til løbende som detaljer falder på plads. Det kunne f.eks. være impulsive ture i naturen, til Vesterhavet, i badeland, i biografen, til ishockey i Aalborg, Superliga fodbold i Herning eller håndbold i Nykøbing - bare for at nævne lidt.

Årskalender for 2023/2024 Skema for 2023/2024

Eksempler på planlagt indhold i årskalenderen:

  • Introuge
  • Introtur
  • Projektuger
  • ROSA koncerter med danske upcoming artister
  • Udenlandsophold
  • Brobygning
  • Musical
  • Ferier og helligdage

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?