Oestrig 1

En rigtig rejse efterskole

Vi tager på 2 lejrskoler til udlandet

Den første tur går til Berlin, hvor vi skal opleve storbyens attraktioner. Denne tur ligger i efteråret. Udover de klassiske turistattraktioner, er der en dag hvor man er på tur med sit linjefag og en dag hvor man kan vælge mellem ture med kulturelt indhold eller andre af de sjove tilbud der findes i byen. Der er også tid til shopping og hygge i området ved hotellet.

I januar rejser vi sydpå til Østrig, hvor vi skal stå på ski og opleve bjergene. Eleverne inddeles på skihold efter erfaring, og alle nybegynderhold får to formiddage i skiskole. Efter skiskolen bliver der udbudt forskellige ture af lærerne, så der er muligheder til alle, uanset niveau. Vi bor på et hyggeligt familieejet hotel, hvor der er gode muligheder for forskellige aftenaktiviteter. Det kan for eksempel være fodbold i sneen, skøjtebane, bordtennis, pool og brætspil.

Fælles for begge ture er, at de er all inclusive, dvs. de er indregnet i skolepengene og er med alle måltider, så der ikke kommer ekstraudgifter udover lommepenge. Det betyder også at det er forholdsvis billige rejser for forældre og elever, så alle kan være med.

Vi tager på 2 lejrskoler i Danmark

Hvert år tager hele skolen også på to lejrskoler i Danmark, hvor vi sover i telt.

Introturen er tre dage, et hemmeligt sted i Jylland. Den består af et Race, Hemmelige opgaver og en Mission, alle dele gennemføres i mindre hold. 

Afslutningsturen er fire dage i Nordjylland. Turen byder på en dag i Fårup Sommerland og masser af hyggelige aktiviteter inden vi siger farvel til hinanden og går på sommerferie. 

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?