Closeup Esport Fortnite 3

Anthon Larsen
// Fortnite

Anthon har eSport på Galtrup Efterskole, og spiller Fortnite, og han er ikke bare god til det, men helt usandsynligt god til det.

I Europa er der ca. 250 millioner der spiller Fortnite. De bedste af dem er organiserede på ca. 15 hold. Anthon er så stort et talent at han er tilknyttet et af de hold: ”Connecting Esports” med base i Holland. På holdet er de 25 spillere, og de træner både sammen og hver for sig. Anthon spiller 2-3 turneringer pr. uge, og træner ca. 20 timer, det er både mental og taktisk træning. Han ville egentlig gerne træne mere, men det er svært at finde tiden, når man også går på efterskole.

Næste år får Anthon mere tid til træning, da det er planen at han skal have et sabbatår for at kunne fokusere 100% på karrieren i Fortnite.

Det kan lyde helt vildt, men når man som Anthon er blandt de 100 bedste i Europa, kan man faktisk leve af at spille computer, og uden at gå i detaljer kan vi godt afsløre at præmiesummen er steget for Anthon siden han første gang vandt 150 kr. til et LAN arrangeret af Indre Mission.

Vi synes det er vildt fedt at Anthon har prioriteret et år på efterskole, og er stolte af at han valgte os. Vi glæder os til at følge med i hvad der kommer til at ske med karrieren, hvor det næste store skridt er at kvalificere sig til det næste VM.

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?