Instrumentalundervisning

musik god kreativ efterskole

Instrumentalundervisning er for dem, som ønsker at blive bedre til et bestemt instrument og til musik generelt. Her kan du få individuel undervisning i f.eks. guitar, bas, trommer, klaver og sang. Undervisningsforløbet vil være planlagt ud fra hvilke elever, der er tilmeldt linjen. Det betyder f.eks., at hvis der er mange, som ønsker sang på holdet, vil vi veksle mellem at arbejde som kor og undervise jer individuelt. Er der mange begyndende guitarister, vil vi også lave et begynderhold til dem osv.

 

 

Det kan både være sjovt, hyggeligt og inspirerende at optræde foran et publikum, og spille sammen i band med andre, men andre gange er det også en lidt for stor mundfuld, hvor det er svært at finde sig selv. Derfor snakker vi løbende om, hvorvidt I har lyst til at optræde, men det er ikke påkrævet til individuel musik. I vil dog skulle spille, hvad I har lært for hinanden.

Lasse David Sønderborg

Underviser

Lasse David Sønderborg

Lasse er 28 år, uddannet i 2019 fra Den Frie Lærerskole og har været lærer på Galtrup siden da.

Siden egen efterskoletid har Lasse brændt for at spille trommer. Derudover har han tillært sig guitar, bas og klaver. Han betjener derfor en bred række af instrumenter, som gør ham til skolens musikalske og livlige sjæl, der underviser i sammenspil og spiller morgensang.

Udover linjefaget musik, underviser Lasse også i engelsk og dansk.

Se alt personale Book en rundvisning