musik god kreativ efterskole

Musik
Koncerter og events

I løbet at et almindeligt skoleår arrangeres der 4 caféaftener hvor musikholdene har god mulighed for at give den gas. Derudover arrangerer vi selv vores egen årlige musiklinje-tour.

I forbindelse med skolens musical/teater forestilling er det også musiklinjen, som står for lydkulisserne. Nogle gange er det kopinumre, som vi selv finder frem til, andre gange er det sange vi selv komponerer fra start til slut.

Vi træner løbende til koncerterne, og du får dermed rig mulighed for at optræde foran massevis af mennesker.

Vi skal nemlig bruge den musik vi har lært til noget godt.

Ca. hver måned afholder vi koncerter med bands fra hele Danmark bl.a. via Dansk Rock Samråds E-TUR koncerter. Vi har gennem årene haft besøg af mange musikalske navne, såsom Karl William, Thomas Buttenschøn, Dopha, JJ Paulo, og det kommer vi også til at have fremover.

I 2020 blev der arrangeret koncert med Pattersutter til gallaarrangementet, og i 2021 blev der arrangeret surprise koncerter med Tessa og ZK til elevraådsfesten.

Lasse David Sønderborg

Underviser

Lasse David Sønderborg

Lasse er 28 år, uddannet i 2019 fra Den Frie Lærerskole og har været lærer på Galtrup siden da.

Siden egen efterskoletid har Lasse brændt for at spille trommer. Derudover har han tillært sig guitar, bas og klaver. Han betjener derfor en bred række af instrumenter, som gør ham til skolens musikalske og livlige sjæl, der underviser i sammenspil og spiller morgensang.

Udover linjefaget musik, underviser Lasse også i engelsk og dansk.

Se alt personale Book en rundvisning