Sammenspil

Musicalband 1

Sammenspilslinjen er for dem, der brænder for musikken når den svinger og for at være socialt sammen med andre ligesindede musikere. Her er fokus på at spille musik for – og med andre og udvikle kompetencer til at spille i band. Her arbejder vi på at få musikken til at svinge, men du lærer også tips og tricks til at kunne performe og få din musik ud over scenekanten. Vi lærer at mærke hinanden, lytte aktivt til hinanden, og vi arbejder med elevernes færdigheder på deres instrumenter.

 

 

Derfor er det heller ikke vigtigt, om du er begynder eller øvet.  Målet er, at du skal gå fra at være individuel musiker, til at være en vigtig del i en sammenspillet gruppe.

På sammenspilsholdet vil vi undervise jer i, hvordan man arrangerer et nummer. Måske giver vi et kendt nummer vores egen lyd, og du skal helt sikkert også være med til at arrangere nye numre. Typisk starter vi ud med de mere lette sange til sammenspil, og udvikler os derfra.

Lasse David Sønderborg

Underviser

Lasse David Sønderborg

Lasse er 28 år, uddannet i 2019 fra Den Frie Lærerskole og har været lærer på Galtrup siden da.

Siden egen efterskoletid har Lasse brændt for at spille trommer. Derudover har han tillært sig guitar, bas og klaver. Han betjener derfor en bred række af instrumenter, som gør ham til skolens musikalske og livlige sjæl, der underviser i sammenspil og spiller morgensang.

Udover linjefaget musik, underviser Lasse også i engelsk og dansk.

Se alt personale Book en rundvisning