Apex Legends

esport god kreativ efterskole

Apex Legends er et free-to-play Battle Royale spil udviklet af Respawn Entertainment og publiceret af Electronic Arts. Spillet foregår i det samme univers som det populære Titanfall, og blev udgivet til Windows, PS4 og Xbox One den 4. februar 2019. Kort efter at spillet blev udgivet, havde det over 10 millioner downloads. Direkte oversat fra engelsk til dansk betyder Apex spids eller top.

Strategisk Battle Royale

Spillet er et komplekst taktisk holdspil med spændende nye innovationer i den nyeste udvikling af Battle Royale spilstilen – alt sammen i en barsk verden, hvor alle kneb gælder. 

Download Apex Legends Se Apex kampe

Hver spillefigur (legend) har sin helt egen personlighed, styrke og evne, som er lette at lære, men meget svære at mestre til fulde.

For at få det maksimale ud af spillet, skal hver spiller vælge sin legend med omhu. Det bedste hold er jo tit det med mange forskellige personligheder (characters) og evner. Man skal derfor bruge evnerne til at træffe strategiske beslutninger på farten, og tilpasse sit holds styrke til at møde de nye udfordringer, mens kampen skrider frem.

Efter kampe er der mulighed for at ændre på de kosmetiske indstillinger, som tilpasser din legend og dine våben, hvilket låser op for nye måder at prale på overfor vennerne.

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?