Fortnite

esport god kreativ efterskole

Fortnite er et samarbejds- og overlevelsescomputerspil udviklet af Epic Games og People Can Fly. Spillet blev udgivet i juli 2017. En selvstændig version, Fortnite Battle Royale, blev udgivet i september 2017. Da spillet blev udgivet, fik det over 2 millioner spillere på 2 uger. Det er pt. et af de mest populære spil blandt unge og børn, og har mere end 250 millioner brugere på verdensplan.

I Fortnite Battle Royale spiller op til 100 spillere mod hinanden med mulighed for at kæmpe alle mod alle, 2v2 eller i hold af tre til fire spillere. Spillerne konkurrerer om at blive den sidste person, den sidste duo eller det sidste hold på banen.

Spillerne starter med at blive kastet ud, uden våben, fra en ”Battle Bus”, der flyver højt over banen. Når de lander, gælder det om at få fat i våben, genstande og ressourcer, der ligger spredt rundt på den store bane. Målet er at angribe og eliminere modstanderne og samtidig at holde sig selv i live.

Download Fortnite Se Fortnite kampe

Mens spillerne render rundt efter ting, bygger fort og andre beskyttende bygninger og forsøger at skade hinanden, skrumper banen lidt efter lidt på grund af en faretruende storm. Når banen skrumper, tvinger det spillerne til at komme tættere på hinanden og dermed også at gå til angreb på hinanden.

Spillet benytter mikro-transaktioner til at købe spilvaluta (kaldet V-Bucks, eller VinderTech Bucks), der kan bruges til at ændre ens udseende i spillet (skins), dette giver dog ikke nogen fordele over andre spillere.

På seriøst plan spilles Fortnite hovedsagligt på PC, men er også udkommet som app, og til de mest populære spillekonsoller, herunder PS4.

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?