Gastronomi Buffet2

Opskrifter, gastronomi og hygge

Er du helt vild med kokkeprogrammerne på tv eller måske selv lidt af en amatør kok, som kan lide at udfordre sig selv? Så er Gastronomi på Galtrup Efterskole helt sikkert noget for dig.

På linjefaget får du mulighed for at dykke ned i mange forskellige retter, og eksperimentere med ukendte ingredienser og madvarer. Det kan både være italiensk, græsk, engelsk, eller godt gammelt dansk mad.

Du skal være glad for mad eller have et ønske om at blive bedre til det. Der er ingen krav til dine evner i et køkken, for her er god plads til alle, der er mad, smage, dufte og farver. Vi har alt i udstyr, hvis du bare medbringer det gode humør og din nysgerrighed.

Madlavning

Med Gastronomi som linjefag lærer du at læse opskrifter korrekt, eksperimentere med ingredienser og improvisere med madlavning i køkkenet. Du skal have lyst til at lære en masse om mad, smage på nye ting og være kreativ med anretningen.

Det er en kunst at kunne sammensætte en lækker menu og at time og tilrettelægge serveringen, så det hele er færdigt, til når det skal serveres – også til større forsamlinger. Alt dette vil du blive dygtig til på Gastronomi.