gastronomi god kreativ efterskole

Gastronomi
Hverdagsmad

Når du senere i livet får en travl hverdag med mange bolde i luften, fritidsaktiviteter, arbejde og egen familie, er det rigtig rart at have en fast håndfuld af gode opskrifter og menuforslag til hverdagsmad i rygsækken, som alle kan laves uden den store forberedelsestid, og uden at gå på kompromis med den gode smag. Det kan f.eks. være aftensmad på 30 min, sund aftensmad, en hurtiglavet frokost eller helt generelt billig hverdagsmad, som kan bidrage til et lavere forbrug af købt take-out og fastfood.

Nogle af opskrifterne er en fusion af forskellige madkulturer og traditioner, andre af opskrifterne er gode gamle danske klassikere. De er alle stadig med ingredienser som er let tilgængelige, og kan findes i et ganske almindeligt supermarked.

Desuden kan alle retterne laves uanset hvor ung og skarp en kniv du er i et køkken. Sagt på en anden måde: Det kræver ikke den store erfaring.

 

Lidt eksempler fra kokken:

  • Lasagne fra bunden
  • Pariserbøf
  • Dampet laks med grøntsager og avocado-pesto
  • Teriyaki kylling med ris og grøntsager
  • Chili Con Carne
  • Pizzasnegle til lageret
  • Spaghetti Carbonara
  • Pastasalat med kylling
Lars Harbo Hyldahl

Underviser

Lars Harbo Hyldahl

Lars 35 år bor i Vorupør med min kæreste og barn.

Lars blev uddannet kok i 2008, og har siden 2016 været køkkenchef på Galtrup Efterskole.

I fritiden spiller Lars fodbold for Vorupør B, og bestyrelsesarbejde.

Se alt personale Book en rundvisning