gastronomi god kreativ efterskole

Gastronomi
International madlavning

Vi lever i et globalt samfund med hurtige genveje til mad fra hele verden. Der er derfor ingen garanti for, at stegt flæsk med persillesovs scorer højt på dit personlige madbarometer, og netop derfor har vi også fokus på mad på et globalt plan. Vi bringer den eksotiske mad til Galtrup Efterskole, imens vi drømmer os til fremmede himmelstrøg.

Mad fra mange verdenskøkkener

Ifølge en global undersøgelse, er den italiensk mad, med sin pasta, lasagne og pizza, den bedste i verden. Italiens nationalret er selvfølgelig også pizzaen, men måske ikke den variant du havde regnet med.

 

 

Det er nemlig den lyse Pizza Bianco med kartofler, trøffel og svampe som hovedingredienser. Den håber vi, du har lyst til at smage på.

Hele verden er fyldt med forskellige nationalretter, så derfor skal vi også se nærmere på den australske Meat Pie, den spanske Paella og den thailandske Khao Soi. Vi dykker ned i de enkelte råvarer og snakker om, hvorfor lige præcis disse har gjort retterne populære.

Lars Harbo Hyldahl

Underviser

Lars Harbo Hyldahl

Lars 35 år bor i Vorupør med min kæreste og barn.

Lars blev uddannet kok i 2008, og har siden 2016 været køkkenchef på Galtrup Efterskole.

I fritiden spiller Lars fodbold for Vorupør B, og bestyrelsesarbejde.

Se alt personale Book en rundvisning