Gastronomi Vindruer

Gastronomi
Mad fra bunden

At kunne lave sin egen mad fra bunden kan have stor indflydelse på SU-budgettet hos en studerende langt hjemmefra. Den halv- eller helfabrikerede mad er nemlig tit også den dyreste løsning, især hvis økologi også betyder noget for dig.

Derfor ser vi nærmere på mulighederne i at lave mad fra bunden. Mad fra eget grønt fra haven eller fra en fisk du selv har fanget. Det giver typisk også en bedre smagsoplevelse, du slipper for alle tilsætningsstofferne, og bestemmer selv mængden af salt i maden.

 

 

Vi giver slip på gamle vaner

Forarbejdede kartofler fra frysedisken er altid en hurtig og nem løsning, men det er aldrig den bedste for dig. Det samme gælder industrielt panerede fiskefileter og færdige pålægssalater. Derfor prøver vi selv, fordi vi godt kan selv, og fordi det smager langt bedre. Vi sylter selv. Vi laver vores egen leverpostej. Vi rører selv en mayonnaise, pålægssalater eller bearnaisesauce.

Lars Harbo Hyldahl

Underviser

Lars Harbo Hyldahl

Lars 35 år bor i Vorupør med min kæreste og barn.

Lars blev uddannet kok i 2008, og har siden 2016 været køkkenchef på Galtrup Efterskole.

I fritiden spiller Lars fodbold for Vorupør B, og bestyrelsesarbejde.

Se alt personale Book en rundvisning