Grafisk design

Galtrup Grafiskdesign 1920X500

Formålet med Grafisk design er at udvikle, udfordre og udvide dine grafiske evner og æstetiske sans.

Du lærer at arbejde med industriens professionelle programmer indenfor billedbehandling, layout, og illustrationer, præcis som en rigtig grafisk designer.

Få hjælp til at lave dit helt eget logo, lav sjove billedemanipulationer, tegn grafiske plakater, eller prøv selv at designe en helt ny indpakning til f.eks. Coca-Cola. Mulighederne er rigtig mange, og du har stor medbestemmelse på undervisningen. Så hvis du kan se dig selv arbejde med grafik, fotografering, logodesigns eller generel kommunikation på f.eks. et bureau eller freelance, så giver linjen dig rig mulighed for at styrke chancerne for at realisere dette.

Vi deler lokale med skolens makerspace, og lokalet er udstyret med 10 store iMac arbejdsstationer, alle med de nyeste programmer fra Adobe, bl.a. Photoshop, InDesign og Illustrator. Derudover har vi en storformat printer til plakater og bannere, samt 3D printere, vinylskærer og lasercutter.

 

Ved hjælp af virksomhedsbesøg hos trykkerier, medievirksomheder, fotografer og reklamebureauer får du et unikt indblik i hverdagen på en kreativ arbejdsplads.

Udover det faste ugentlige timetal, vil der være mulighed for samarbejde med andre fag og tværfaglige projekter, såsom emneuger, events og forestillinger.

Fokusområder kan f.eks. være:

  • Layout og komposition
  • Typografi
  • Design af plakater og postkort
  • Fotografering, billedbehandling og manipulation
  • Logo og visuel identitet
  • Emballagedesign
  • Hjemmeside/blog redigering
  • Fotografering med spejlreflekskamera
  • Video- og animationsproduktion
Paw Olesen

Underviser

Paw Olesen

Paw er 42 år og bor i lærerbolig tæt på skolen. Han er gift med Maj Blazejewicz, som underviser i dansk og naturfag, også på Galtrup Efterskole, og sammen har de børnene Aske og Solvej, samt hunden Bobby.

Paw har en uddannelse som mediegrafiker (med medalje endda), og har mere end 12 års erfaring fra reklamebranchen, bl.a. med eget reklamebureau. I fritiden er Paw ofte på besøg hos gode venner rundt om i landet med sin lille familie, imens timerne i hjemmet bruges på at nørde musik og gadgets.

Udover at undervise i DIY fagene Grafisk design, Videoproduktion og Makerspace, laver Paw det meste af skolens markedsføring og PR indhold. Inklusionsklassen har også glæde af Paws kompetencer i løbet af skoleåret, når eleverne har Makerspace undervisning.

Se alt personale Book en rundvisning