Kulturdag 2

Bevægelse, sport, sjov og fællesskab

Sport er et linjefag, som gerne vil motivere dig til at bevæge din krop og have det sjovt i et aktivt fællesskab. Vi vil afprøve mange forskellige slags sportsgrene og idrætter i løbet af skoleåret. Vi skal bl.a. lege, løbe, drible, dunke, kaste, klatre, kæmpe, smashe, skyde, score, og samle energi til at gøre det hele igen. Det er vigtigt, at fællesskab og glæde ved fysisk aktivitet er centralt.

Når vejret er til det, er vi meget til outdoor sport. Vi bestræber os hvert år på at deltage i efterskoleturneringer såsom Nordjyske Mesterskaber i fodbold. Vi håber, at du efter deltagelse i linjefaget Sport har fået et indblik i, hvad der motiverer dig til at deltage i en sportsgren.

Der vil være forskellige sportslige valgmuligheder hver gang, så du altid har noget at vælge imellem. Vi tilbyder både de klassiske sportsgrene, som badminton, håndbold, basketball og fodbold, men også nyere sport som fitness, yoga, cross fit, step og padel tennis kan finde vej til dette linjefag.

Så tænker du ”Hvilken efterskole skal jeg vælge?” og går du meget op i din sport, så tag kontakt til os. Selvom vi ikke er en direkte sportsefterskole betyder det ikke, at vi ikke dyrker sport og tager det seriøst, på samme måde som en idrætsefterskole.

 

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?