Bordtennis

Bordtennis

På Galtrup Efterskole er bordtennis både for de uøvede og de øvede spillere – alle kan deltage. Du vil både få træning i at serve, smashe, underskrue, overskrue, sideskrue, baghåndreturneringer, forhåndsreturneringer – ja faktisk i alle de måder man kan håndtere et bordtennisbat. Du vil få mulighed for ikke kun at spille single, men også double og mixed-double kan komme i spil. Desuden har vi en bordtenniskanon, som typisk er en stor udfordring, også få de mere erfarne bordtennisspillere.

Noget af det bedste ved bordtennis er, at det er utroligt let at komme i gang, og blive bedre. Det betyder også, at de fleste elever typisk er på samme niveau forholdsvis hurtigt. At udvikle sig derfra, det kræver til gengæld koncentration og snilde, men det er ikke et krav.

Så savner du håneretten over for kammerater i fri- og aftentimerne eller familien derhjemme, så tilmeld dig Bordtennis. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt forbedringerne vil ske. På samme tid er det et populært spil her på Galtrup Efterskole, så måske du kan vinde dette års interne turnering?

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?