Håndbold

Haandbald

Hvis du er et stort spørgsmålstegn, når andre snakker om ”Fransk kryds”, ”Russerscreening” eller ”Svensk udspil” så frygt ikke. Her på holdet har vi plads til alle – både nybegyndere, og erfarne. Det vigtigste er, at du synes håndbold er det fedeste, og at du har lyst til at lære.

På Galtrup Efterskole møder du engagerede trænere der sammen med dig, skaber mulighederne for at gøre dig til en bedre håndboldspiller. Vi har fokus på en sund træningskultur både som individualist og som hold. Men vi er ikke kun interesseret i dig som håndboldspiller. Vi er også interesseret i din personlighed og i dig som menneske.

 

 

Når tiden byder det, er vi også til håndbold live på lægterne når Mors-Thy Håndbold spiller i Nykøbing eller Thisted. Det fungerer både som social rystesammentur og som en indsigt i hvad man kan drive det til som håndboldspiller i et lokalområde.

Så er du til harpiks på hænderne og skruebolde i chokoladehøjde, så tag en snak med os på Galtrup Efterskole, og kom på en uforpligtende rundvisning.

Kristian Tølbøll Johansen

Underviser

Kristian Tølbøll Johansen

 

Kristian er 46 år og bosat i Roslev med kone og 3 børn. Han har været lærer siden 2000, og på Galtrup Efterskole siden 2008. I alle årene har han undervist i idræt.

Gennem hele sit liv har Kristian interesseret sig for alle aspekter af idræt, og prøvet kræfter med de fleste almindelige sportsgrene, dog med overvægt af håndbold. Noget af fritiden bruges også på håndbold i Roslev, hvor han har spillet hele sit liv.

Udover linjefaget Sport, underviser Kristian også i matematik og kulturfag.

Se alt personale Book en rundvisning

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?