Fodbold

Multibane 1

Lad os bare være ærlige. Vi er nok ikke den bedste fodbold efterskole i Danmark, og det er helt med vilje. Det handler nemlig ikke om at være bedst for os, men om at være med. Vi giver plads til, at du kan drible, score, presse, tackle og blive en del af fodboldholdet. Om du har meget erfaring eller meget lidt erfaring betyder ikke noget. Vi skal nok finde en god plads til dig. Det er ikke nødvendigvis VM fodbold at se på, men det er hyggeligt for alle på banen.

Fodbold på Galtrup Efterskole henvender sig til alle som elsker fodbold, både til piger og drenge. Eneste krav er, at du har lyst til at blive bedre til fodbold, og har lyst til at vinde.

Selvom vi er meget seriøse med fodbold, findes der også andet, og vi lærer også andet på banen. Ingen kan vinde fodboldkampe alene, derfor gør vi også lidt ekstra ud af kammeratskabet og det unikke sammenhold med andre fodboldelskere, så vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre – både på og udenfor banen.

Det er ægte holdspil og holdånd, og det skal både være seriøst og sjovt på samme tid. Vi er sikre på, at det på den lange bane giver de bedste fodbold resultater.

Som en ekstra ”fodboldtreat” tager vi løbende til f.eks. Herning (FC Midtjylland) eller Aalborg (AaB) for at se fodbold live på stadion. Andre gange er vi fælles om at se fodbold i tv.

Så kridt dine fodboldstøvler, og læg vejen forbi Galtrup Efterskole til et år med efterskole fodbold, unikt sammenhold, nye venskaber, seriøst boldspil og max hygge.

Christian Farsinsen

Underviser

Christian Farsinsen

Christian er 26 år og bor til dagligt i Nykøbing. Han blev læreruddannet i 2019, og har lige siden været ansat på Galtrup Efterskole.

På trods af sin unge alder, har han gået til mange sportsgrene, heriblandt; håndbold, badminton, amerikansk fodbold, golf og selvfølgelig fodbold. Sidste nævnte er den store passion og siden han var 5 år gammel, har han gået til fodbold. Pt. udfolder han sine evner, for byens første hold i Nordvestmors BK.

Sideløbende med sin egen spillerkarriere, er han igang med, at uddanne sig som fodboldtræner, og har snart erhvervet sig DBUs B-licens. Derudover har han haft forskellige trænerjobs på Mors og i Aarhus.

Udover linjefaget Sport, underviser Christian også i matematik og fysik/kemi.

Se alt personale Book en rundvisning