Fodbold 10

Sport
Fodbold

Vi giver plads til, at du kan drible, score, presse, tackle og blive en del af fodboldholdet. Om du har meget erfaring eller meget lidt erfaring betyder ikke noget. Vi skal nok finde en god plads til dig. Det er ikke nødvendigvis VM fodbold at se på, men det er hyggeligt for alle på banen.

Fodbold på Galtrup Efterskole henvender sig til alle som elsker fodbold, både til piger og drenge. Eneste krav er, at du har lyst til at blive bedre til fodbold, og har lyst til at vinde.

Selvom vi er meget seriøse med fodbold, findes der også andet, og vi lærer også andet på banen. Ingen kan vinde fodboldkampe alene, derfor gør vi også lidt ekstra ud af kammeratskabet og det unikke sammenhold med andre fodboldelskere, så vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre – både på og udenfor banen.

Det er ægte holdspil og holdånd, og det skal både være seriøst og sjovt på samme tid. Vi er sikre på, at det på den lange bane giver de bedste fodbold resultater.

Som en ekstra ”fodboldtreat” tager vi løbende til f.eks. Herning (FC Midtjylland) eller Aalborg (AaB) for at se fodbold live på stadion. Andre gange er vi fælles om at se fodbold i tv.

Så kridt dine fodboldstøvler, og læg vejen forbi Galtrup Efterskole til et år med unikt sammenhold, nye venskaber, seriøst boldspil og max hygge.