Andet sport

Multibane Bubble Soccer 01

Afhængigt af elevernes egne ønsker, tilbyder vi på Galtrup Efterskole et meget bredt udvalg af sportsgrene. Se bare nogen af mulighederne her.

 

Padel tennis

Danmarks hurtigst voksende sport kan du også spille på Galtrup. Det er en skøn blanding mellem squash og tennis. Det er lynhurtigt lært. Du vil få en masse sjov og godt spil med dine venner.

 

Cross Fit

Træning med egen kropvægt, frie vægte, kettlebells og mere. Her får du sved på panden og lærer, at høj puls og høj energi er skønt. Vi vil træne både inde og ude, men fælles er at du bliver udfordret og kan rykke dine grænser.

 

Yoga

Styrke, stræk og udspænding af din krop. Du skal lære at være til stede, tage tilløb til en dyb indånding, slippe dig selv fri ved en udånding, og slappe helt af i kroppen.

Aerobic / step

Bevægelse I takt til musik, følge en koreografi, og måske lave din helt egen serie på gulvet eller stepbænken.

 

Volleyball

Om sommeren tager vi ud på vores beachvolleybane, mens vi om vinteren bruger vores egen hal. Vi øver os på fingerslag, baggerslag, smash og meget mere. Alle kan være med.

 

Hockey

Bander, hockeystave og teamspirit. Det bliver sjovt.

 

Løb

Interval eller kontinuerligt løb. Vi kan løbe i vores nærområde eller tage i skoven. Her er plads til både nybegyndere og den erfarne løber.

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?