Badminton

Badminton

Danmark er et af de lande, hvor badminton har sin største udbredelse, og det er med god grund, for sporten er sjov selv for de nyeste nybegyndere, men er selvfølgelig på samme tid også en professionel og seriøs sportsgren, for de der ønsker at presse sig selv til det yderste og skabe gode badminton resultater.

Til efterskole badminton har vi fokus på småspil, høj aktivitet og dygtiggørelse gennem leg. Det betyder også, at hvis du elsker badminton, men ikke satser på at skulle være den nye Viktor Axelsen fra badminton i tv, så er linjen lige noget for dig.

Vi kan sætte 4 baner op i vores egen hal. Det betyder at ved doublespil kan vi have 16 elever i gang på samme tid. Som i bordtennis, har vi fokus både på single, double og mixdouble.

Efterskolelivet byder også tit på badminton i fritiden, aftentimerne og weekenderne, og er meget populært fordi det er så nemt at gå til. Derfor kan det være en fordel at vælge Sport og herunder badminton som linjefag, hvis man har et ønske håneretten over kammeraterne på skolen. 

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?