musiklinjen på Galtrup

Dagdrømmer du om at stå på en scene og spille musik, så er musiklinjen på Galtrup lige noget for dig.

 

Musik på højt niveau

På musiklinjen lærer du selvfølgelig at spille sammen med andre, men du lærer også tips og tricks til at kunne performe og få din musik ud over scenekanten. Om du er nybegynder eller øvet er lige meget, bare du har lyst til at spille musik. På Galtrup kan du få op til 8 timers musik om ugen.


Vi har to lækre musiklokaler og et tilhørende lydstudie. Du må selvfølgelig bruge lokalerne i fritiden, så du har rig mulighed for at forbedre dig som instrumentalist og sanger eller øve dig med dit band. Du har også mulighed for at medbringe dine egne instrumenter.


Du er selv med til at bestemme, hvilke numre, vi spiller på musiklinjen. Vi øver os både i at spille kendte numre, lave egne versioner af andres musik og i at skrive egne sange.

Dit talent skal frem i rampelyset

Derfor afholder vi 4 gange om året caféaftener, hvor musiklinjen optræder for resten af skolen. Musiklinjen leverer også musikken til årets teaterkoncert. Hvert år tager desuden vi på musikturne, hvor vi optræder for andre folke-, fri- og efterskoler. Vi arrangerer vores egen festival, giver offentlige koncerter og spiller til velgørenhedsarrangementer. Du får altså masser af muligheder for at optræde med din musik.

Hver måned afholder vi koncerter med bands fra hele Danmark. Vi har haft mange store navne, og det kommer vi også til at have fremover.