Musikturne 1

Musiklinje for alle

På musiklinjen er din udvikling altafgørende. Vi skal have lyst til at udvikle os sammen, og hvilket steder er bedre at gøre det end et veludstyret musiklokale? Så brænder du for musik, kan spille musik eller har et ønske om at lære det, så er denne linje for dig.

Om du er nybegynder eller øvet er lige meget, så længe du bare har lysten til at spille musik. Vi tilbyder op til 6 hele klokketimers musikundervisning om ugen fordelt på de 2 linjer: ”Sammenspil” og ”Instrumentalundervisning”, så der er god tid til at gå i dybden med god musik. Om det er udenlandsk eller dansk musik er ikke så vigtigt for os. Det vigtigste er, at du er med hele vejen og kan se dig selv blandt andre musikere og musikinstrumenter.

Vi tilbyder sammenspil baseret på interaktion, improvisation og inspiration mellem vores musikalske elever og deres underviser. Vi tilbyder også instrumentalundervisning, så du bliver klædt endnu bedre på til at spille både solo og med andre. Fælles for begge musiklinjer er, at vi tager udgangspunkt i elevernes egen instrumentale kunnen. Det betyder bl.a. at musikalske arrangementer og udtryk tilpasses elevernes instrumentale kunnen, når vi har sammenspil.