eSport

på Galtrup Musik- og Idrætsefterskole

 

Styrk dine kompetencer

På Galtrup kan du føre dine skills til et andet level inden for eSport spillene: Counter Strike, League of Legends, FIFA, Fortnite og mange flere. eSport er en organiseret sport med forberedelse, opvarmning og evaluering. Du vil altid spille i hold på 5 spillere, og du vil blive trænet i teori, teknik, strategi og samarbejde. Undervisningen vil forbedre dine evner til at samarbejde, og du oplever nogle aspekter, som du kan benytte i din kommende uddannelse eller dit arbejde.

Undervisningen – I spritnyt lokale

Undervisningen varetages af undervisere fra Digital Regiment, som også har hold i danmarkseliten. Vi samarbejder tæt med Digital Regiment, som sørger for vores kampe, turneringer og LAN arrangementer.

På linjefaget bliver du undervist 2 gange om ugen i 2 timer. Derudover vil der være en ugentlig eSport-aften, og vi vil deltage i turneringer mod andre efterskoler og ungdomsskoler. ESport forgår i et nyindrettet lokale med 15 stærke gamer-PC’ere, Playstation og storskærm. Derudover er der gamerstole og det rigtige LED lys. Vores internetopkobling kan køre på 1000/1000.

Sund livsstil

På skolen vægter vi bevægelse og en sund livsstil meget højt. Derfor er der skemalagt forskellige idrætsmæssige aktiviteter, så du kan arbejde med din computer i en sund krop. Der er morgenløb hver morgen og alle elever deltager i alle fællesaktiviteter. Køkkenet sørger for, at du får en sund og alsidig kost. ESport-lokalet er chips- og sodavandsfrit område.

En del af noget større

På efterskolen vil vi gerne vise eleverne, at man sagtens kan være seriøs gamer og efterskoleelev samtidig. ESport-lokalet er åbent 3 gange om ugen, så der er masser af tid til andre interesser og skolegang.

Se årsplanen her