Basketball

Galtrup Basketball 1920X500

Antallet af basketballspillere i Danmark er næsten fordoblet over de sidste ti år, og sporten er populær som aldrig før. Måske skyldes det at spillet har en super god balance mellem at være et holdspil, men med store krav til og muligheder for den individuelle spiller. Derfor kan man også blive bedre på mange forskellige måder.

Måske ønsker du at forbedre dine 3’ere, din ballhandling, dine skills i one-on-one situationer, eller din spilforståelse?

Vi kommer omkring det meste i vores træning, og du behøver på ingen måde at have ambitioner om at blive den næste dansker i NBA, for det vigtigste for os er at have det sjovt.

I vores tilgang til træningen er der fokus på det tekniske, det taktiske, det fysiske og det mentale, men frem for alt på at alle har det fedt undervejs og at alle bliver bedre til at spille basketball.

Vi skal forbedre vores individuelle færdigheder, så vi kan udfordre vores forsvarsspiller. Vi skal forbedre vores footwork, udvide vores lay-up pakke, og forbedre vores moves off the dribble ift. floaters og pull-ups. Vi skal afprøve forskellige forsvarstyper som mand-mand, presspil og zoneforsvar. Vi skal lære det fundamentale ift. pick n’ rolls ift. fx hedging og icing. Så skal vi selvfølgelig også lære at løse disse typer forsvar, når vi prøver at score i angrebet.

Hvis spillerne har lyst, kan vi spille kampe i Danmarks Basketball Forbunds U17 række og deltage i DM for efterskoler. Vi kan tage turen til Randers for at se ligakampe på højeste nationale niveau.

Silas Larsen

Underviser

Silas Larsen

Silas har en kandidat i idræt fra Aarhus Universitet, og han er uddannet diplomtræner fra DIF og DBBF.

Udover at have uddannelsen på plads, så har han over et årtis trænererfaring som ungdomstræner i Egå Eagles og Skovbakken Bears, og som seniortræner for Viby Baskets 1. divisions herrer.

Han har desuden været assistenttræner for U18-landsholdet og samarbejdet med DBBF ift. talentsamlinger for U14.

Se alt personale Book en rundvisning

Hvad siger andre
om Galtrup Efterskole?